Tatarlı Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL AMAÇ VE DEĞERLERİ DOĞRULTUSUNDA; HER TÜRLÜ FIRSATIN SAĞLANDIĞI AHLAKLI, OKULUNU SEVEN, MUTLU KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, KENDİAYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN,BŞARILI BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: 1.Öğrencilerimize her türlü fırsatı sağlamak için varız. 2.Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. 3.Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. 4.Çevremizi eğitim konusunda bilinçlendirmek için varız. 5.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. 6.Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02723592004

WEB - https://tatarlicumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TATARLI BELDESİ FATİH MAH. KURTULUŞ CAD. NO: 50 İÇ KAPI NO: 1 DİNAR / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - ALTINHİSAR MAH. ALİ İHSAN PAŞA CAD. NO:67/1 TATARLI KASABASI DİNAR/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım OKUL SERVİSİ MEVCUT.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 38 KM